Vilken skön Halloween natt

Dock väldigt synd att jag tog fel mobil igår då! Men iaf.

Jag har precis börjat prata med en super skön flicka som heter Stina då. Igår va jag med Stina och Josephine hängde med ut en stund iaf. Men åkte senare hem för att sova vilket JAG kanske ångrade lite att man inte fick sova så mkt den här natten. Dels för att man ställde om klockan och jag kom väl hem sent(fast egentligen, tidigt). Vi drog till klubben Deep där som sagt alla var UTKLÄDDA! så jälva underbar.. så skönt att komma till en stad där INGEN SKÄMS fan. Jag var ju som sagt en Cheerleading, haha eller försökte iaf. Dock var jag i sista minuten att hänga med på Halloween festen, men sjukt roligt att se alla som vat utklädda..

Många var djävulen som var mkt populärt här då! haha samt den vita/svarta ängeln XD haha.. NÅGON som var rödluvan :D haha så sött och verkligen vågad.. hade jag aldrig vågat.. men fan snart måste man verkligen släppa på allt!

Som sagt jag fick ju inte sova så länge.. kom hem "sommar-tid" halv 4.. men "vinter-tid" halv 3.. men fick sova några timmar iaf.. sen skulle jag upp för att sitta som Aftonsmodell för en tjej som skulle ta examen i veckan då!
Sen har jag inte gjort så mkt.. var och fixade gym-/gympakortSats så nu kan man träna igen då! ska BLI skit kul på torsdag.. jag och Michaela ska köra Zumba! yeah, kollade på en Zumba träning idag.. så hur kul ut som helst! MEN imorgon blir det träna och börja bygga muskler i rygg och mage.. samt benen då.. armar? hehe

Väligt besviken på att man inte fick bilder från igår! Men men finns säkert någon som kan dela med sig. Hehe, Stina skulle försöka kirra några bilder ;D..


Imorgon börjar vi klippa på våra dockor! ska bli sjukt kul och roligt, eller vi får väl se om vi hinner det?


/bg