Livets roliga berg och dalbana..

 

 Jag och lilla Aron <3

 

Ibland undrar jag vad jag gör egentligen. När jag vill ha något ger jag 100% det spelar ingen roll om det är en människa eller en sak.. Jag ger mig inte förens jag inser.. "aha det där gick inte bra"
Så sätter jag igång nya projekt eller hittar någon annan lösning..

Just nu känns det som att den "spontana" Bella är tillbaka.. När nog inte går bra för mig då skiter jag i allt och jag drar.. jag kommer dra.. jag vet inte vart.. men jag kommer dra. Jag orkar inte med mig själv just nu.. jag är funktion och jag måste iväg och fundera.

 

 Saknar er <3


Fundering att åka till föräldrarna är lockande men jag känner oxå att jag hade nog hellre lagt lite mer pengar att åka iväg till kanske spanien.. eller fan.. kanske ta båten över till sydamerika. Igår satt jag in mina spontana tankar.. kände jag.. jag lägger ut alla saker på blocket och säljer de.. se hur mycket cash man får och se om man kan klara någon månad i sydamerika.

 


Väl inne i mitt tänkande.. så tänkte jag efter en stund det kanske de inte va så bra ide.. sa jag till mig själv.. jag bestämde mig direkt att tänka om.. Vad är de jag behöver göra? Färga håret svart igen eller ? Tatuera mig.. just nu håller min spontana engeri få en jävla kick alltså.

 
Jag vet att mamma läser.. jag vet om jag sätter mig på ett tåg till Katrineholm.. så kommer hon ställa dom här frågorna.. men hon vet oxå att hon kommer få mer svar än vad jag har skrivit här på min sida.


Hon vet vad jag vill. hon är min lilla mamma som är orolig och har sin klump i magen.. hon bryr sig.. hon ger kärlek.. även om man vet att hon kanske går en lite på nerverna. Aja hon är min mamma iaf och jag älskar henne.