Mitt liv är underbart

Just nu är jag glad.. har nog inte varit så glad sen jag flyttade ner hit.. som ny människa och nya krafter. Har bott nu i Malmö sen sep 10 och trivs som fisken här nere. Min tanke e att jag inte kommer lämna Malmö, Skåne.. på LÄNGE. Malmö är mitt hem och jag kommer alltid kalla det hem..


Har precis skrivit på och läst papper ångående mitt nya lya då! samt sakta börjar planera min flytt. Jag har ju några vänner som kanske är villiga att hjäpa mig? annars får jag väl fråga mina underbara föräldrar om de vill ta sig en tripp ner till Malmö. Tycker allt min far ska komma ner.. han har inte varit nere och hälsa på snart 1år och 3 mån som jag har bott här då!




SÅ just nu har man rena flytet nu. Jag som trodde att jag skulle stå med kartonger och säng på gatan eftersom man vet att det är svårt att få boende som vilken storstad som helst.. eftersom jag bor på studenthus just nu.. har nu bott mina 3 mån som man får bo efter studierna. Men jag skrev in på mig en sida förra veckan och så ringde en tjej samma vecka, då mamma var nere.. Vi gick då tsm och kollade på lägengeten samt pratade med tjejen som bodde där då! Blev helt kär i lägenheten samt att det kändes direkt att det här e "min".



Dags att börja slänga saker iaf samt kolla med studenter om de vill ha något? annars blir det slänga allt. Vill ta med mig så lite som möjligt till nya lyan då.. får se vad som händer.. men kommer iaf börja små packa i helgen eller STÄDA mitt hamsterbo.


Nej ska kolla på tv och sen sova.. Imorgon jobb.. och lite ringrosligt med att komma igång med boknings systemet som salongen har skaffat sig.


/bg