Våren är här... nästan.

Förra året vid den här tiden så var jag gravid. Kan inte förstå vart tiden har tagit vägen 😱😍 idag är det exakt ett årsen Gloria låg i magen och grodde.

(null)

Idag ett år senare sitter våran tjej framför tvn och älskar babblarna. 
  (null)

Idag har jag varit ute hela dagen med henne. Vi började morgonen med att gå upptidigt för att gå på promenad med några tjejer från mamma gruppen. Mysig sol och härlig värme.. unnade mig en sallad i solen.. ✨ 

Senare mötte jag upp Teddy en stund så vi gungade med Gloria och myste bara vid tre tills Teddy skulle iväg för praktik. G och jag fortsatte med att möta upp Tova och Tili för att hänga lite i folkets park leka runt där.
Får nog säga att bästa årstiden börjar nu. När man verkligen kan vara ute med barnen o bara njuta av vädret. 

Glorias utveckling är just nu lite jobbig.. hon kryper, klättrar och har sig. Teddy känner att han har fått plocka bort allt sitt fina "krimskrams" 😂 vilket är roligt för nu står hon och drar ner alla saker från vardagsrumsbordet..

(null)

Annars är hon ju 8 månader och väldig mammig nu. Separationsångesten är just nu jobbig för henne.. men både jag och Teddy försöker så gott VI kan med att vara där för henne.. ger henne massor med pussar och kramar. Annars är hon en glad flicka som är nyfiken på livet samt älskar och vara omkring folk som hon träffar hela tiden. Det är så skönt med att ha Kim, tova och flickorna här för man märker att hon älskar sina kusiner och är trygg med Tova och Kim.
Självklart alla andra som jag/vi umgås med

Snart är påsken här, jag och gloria ska till Katrineholm. Som jag längtar efter att träffa föräldrarna och farmor
🥰🌸

(null)

(null)