31 Januari

Fredagen:

Micke kom och hämtade mig på centralen i Göteborg, sen åkte vi hem till honom och jag hälsade på pappa-svenne.. och deras hund Diva. Sen visade Micke deras egna hemma bio.. SÅ förbannade härligt! haha vi kollade på Salt och Ratatouille.. Man kan ju direkt säga att det var nice!

Sen åkte vi till bolaget och köpte alkohol eftersom festen skulle ju firas att jag var här.. Själv klart fick jag ju träffa de andra grabbarna.. som vi hängde med en gång i tiden. hehe. Snacka om alla har blivit "män" haha xD sjuk långa och breda.. Rasmus där emot som var med oss hela helgen sjukt lång xD "Oj vad lång och stor du har blivit" första jag sa när jag klev ut från dörren..

Ja vad gjorde vi mer sen? uhm fixa till mig och grabbarna var redo för fest.. fast innan det rakade Rasmus micke och jag rakade samt fixa till en frilla på Rasmus. Fan hände mer? Fixa oss för kröka med musik och så.. drog en familje pizza tsm.. haha vilka tjockisar xD Uhm, gick Senare till en pub som låg i brevid pizzerian.. vidare sen till en födelsedags fest.. sen blev det krogen där vi skulle ha gått in på Lust men det visade sig att dörrvakten ville jävlas med oss(Rasmus) började påstå att han gick på heroin? haha sjukt.. men vi hoppad ur kö:n och gick till PC och hängde där ist. SEN SLUTADE festen med Parlamentet och total däckade.




















Lördag:








Vaknade trötta och hungriga.. haha så jag och micke gick upp käka frulle och somnade igen på soffan.. sen kom Emelie vi kollade på film vi tre.. sen vart det en tur till Linda för att träffa henne, jätte roligt att träffa henne.. Vi käkade pizza alla fyra utom Micke då.. Jag lockade håret på Linda och Emelie stod så sött brevid och snackade medans Mathias och Micke spelade tv spel.. Sen började kvällen med alkohol igen xD haha
Drinkar och en förbannad flaska som inte gick att skruva upp.. men mycket om och men.. fick vi till slut upp flaskan och sen var det drinkar efter drinkar.. + två shoots. Haha.. då var jag och Emelie snart igång samt Linda då!








Åkte vi in till stan igen och hämta upp Rasmus och sen blev det pickpick.. HAHA kommer ej ihåg va den där baren hette.. Sen började det där tjatet.. HAHA.. vem som skulle med in till stan för krog runda! haha.. Sluta med att alla kom med igen. GALET rolig vi hade.. dinkar, shootar, öl.. allt bara flöda in xD till slut kan man väl säga att det gick väldigt långsamt för mig och Emelie? eller kanske var jag. HAHA.. usch. men kvällen var sjukt kul iaf.










Under natten bestämde jag att jag skulle ta ett tåg runt halv 10.. men icke sa nicke.. var sjukt bakis och fortfarande snurrig i bollen så jag missa tåget x) men vad för det? har ju pengar ändå att unna mig med.. så det spelade ingen roll för mig eller?(!) haha.



Ja. annars har vi bestämt att nästa månad kommer grabbarna och Emelie ner till mig.. ska vi göra en runda till Danmark och krog runda häär! gött..



Idag i skolan hade jag bara en kund, alltså permanent kund. Min kund ville bli permanenta rakt så det gick bra.. fick hjälp av Alijana men sen för att det skulle gå fortare så kom Stina och Selvije till undsättning!

Kunden vart riktigt nöjd.. dock tog de ju tid.. men hon blev super nöjd! Nyss lagat mat och nu blir det bara kolla tv.. samt innan jag kom hem.. hämtade jag mitt packet från ComHem.. eftersom jag hade beställt lite extra kanaler.. jag e ju en sån där människa som måste ha fler kanaler att sappa igenom ;D haha. imorgon är det ju sov morgon men funderar starkt på att dra in tidigare för träning? uhm.. får först se om hur trött jag e.


/bg