Lyckan đŸ€©

I vissa lĂ€gen Ă€r jag vĂ€ldig mammig av mig. Just denna speciella utmaningen som jag ska göra med Teddy sĂ„ vill jag ha en extra hand av min mamma! 

Kom ihĂ„g nĂ€r jag lĂ„g pĂ„ sjukhuset pĂ„ intensiven nĂ€r jag hade fĂ„tt svininflunsan och mamma sa till mig i telefonen efter besked om jag var tvungen att stanna kvar och mitt tillstĂ„nd.. "jag ska komma ner till dig? Vill du att mamma ska komma till dig" jag med grĂ„ten i halsen dĂ„ sa "ja mamma kom ner.." DĂ„ tog hon en liten resvĂ€ska och kom ner nĂ„gra timmar senare.. sĂ„ hon "vabba" för sjukt barn el ja vuxet barn đŸ€Ł

Det var skönt dĂ„ att ha mamma hos en nĂ€r man var sĂ„ sjuk, ingen kraft ta hand om sig sjĂ€lv dĂ„! DĂ„ Ă€r det bĂ€st att ha sina mamma el förĂ€ldrarna hos en. 

(null)

(null)

Just denna upplevelse vill ju jag verkligen ha min mamma hos mig.. nĂ„gon som kan peppa en tillsammans med Teddy och sĂ„. Jag har tjatat Ă€nda sen jag fick reda pĂ„ att jag var gravid att "du ska va med pĂ„ förlossningen" men fick ett svar "nĂ€ det dĂ€r klarar du galant tillsammans med Teddy" 

Men efter mycket tjat och sĂ€ga "jag kommer ringa din chef och sĂ„.." haha sĂ„ ringde mamma idag och sa.. "kommer ner pĂ„ torsdag? Om jag fĂ„r och hoppas lilla damen vill komma ut nĂ€r mormor kommer och ska peppa!" Jag bara jublar inombords av glĂ€dje.. Ă€ven om det skulle vara sĂ„ att lilla damen kommer el inte sĂ„ jag har fĂ„tt min "mamma-dos" och extra kĂ€rlek frĂ„n henne!

VĂ€rldens bĂ€sta mamma ❀

/ PUSS