6 veckor, det går fort..

Imorgon går jag in i vecka 34(33+0) vilket innebär att det är snart dags för lilla damen att kika ut.. hyreskontraktet går ut den 1 Augusti. Men kan också bli förkortat el förlängt beroende på hur hon trivs i magen.

Än så länge har det gått bra, förutom dom senaste dagarna el denna helg som var. värmen tog kål på en och jag fick en dipp.. jag orka inte längre och jag ville bara ge upp..

Teddy som försökte trösta mig och jag stod bara och grät. Förutom den dagen så var jag bara trött och ont i skallen.. jag har antagligen trott att jag har druckit tillräckligt men tydligen inte.. sömnen kan jag ju säga att den blev mycket brist av.. ända sen tors-sön så vakna jag klockan 04 av att va törstig och hungrig samt varmt i lägenheten.. gick inte direkt att vädra ur för det var lika varmt ute som inne.
Men nu har det blivit svalare och jag tackar gudar för att jag kan "andas" och sova bättre 👌🏽

Baby G växer och tar mycket med energi av mig.. vilket känns. Men jag krigar fortfarande med att hålla igång.. Teddy försöker få ut mig på en del cykelturer och så.. vilket är bra. 
För några veckor sen gjorde jag glukosbelastning vilket ledde till att jag hade högt blodsocker tillsammans med mini.. så det var bara att detoxa bort socker beroendet.. så veckan efter att ha gjort om det så var jag återställd. Så jag slapp graviddiabetes 😅

 Så nu unnar jag mig glass när jag känner att jag behöver. Försöker i alla fall hålla mig med allt socker och Teddy hjälper mig med. Haha sätter händerna för ögonen så fort vi går igenom godis hyllan i affärerna. 


Aja ska iväg alldeles strax för att gå på student firande av Teddys kusin.. åker jag med teddys pappa och representerar Teddy då han var tvungen att jobba.. 
Det var iaf 9 år sen jag tog studenten.. haha vart tog tiden vägen? 

(null)

(null)

(null)